Cumhuriyet’in 100. Yılını Pasta Keserek Kutladılar

Hendek Yeniköy Mahallesinde düzenlenen organizasyonla Cumhuriyet’in 100. Yılı pasta kesilerek kutlandı.

Cumhuriyet’in 100. Yılını Pasta Keserek Kutladılar

Protokol katılımı

Hendek Yeniköy Mahallesinde Rıdvan ve Saadet Andırırbu kardeşlerin düzenlediği organizasyona Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Sercan Candan, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Ünal Küçükyılmaz, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, Hendek Orman İşletme Müdürü Hakan Kızılarslan, Hendek Asayiş Hizmetleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Onursal Başkanı Ali Rüştü Çürüksulu, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve misafirler katıldı.

Dua ve İkram

Gazi Mustafa Kemal ve Silah arkadaşları ile İstiklal Savaşı Gazisi olan Babaları Asb. Ali Fehmi Andırırbu için Rıdvan ve Saadet Andırırbu tarafından düzenlenen etkinlikte Hendek İlçe Müftüsü ve İmam Hatiplerin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilâvetleri sonrasında misafirlere yemek ikramında bulunuldu.

100. Yıl anısına

Yemekten sonra Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı kısa konuşmadan sonra Rıdvan ve Saadet Andırırbu, Hendek Asayiş Hizmetleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Onursal Başkanı Ali Rüştü Çürüksulu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez ile birlikte Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla hazırlaman pastayı birlikte kestiler.

Program içilen çaylar eşliğinde yapılan sohbetler sonrası çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2023, 21:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184