Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı Paneli

Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğünün koordinasyonu ve Hendek Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen panelde Teknoloji ve İnternet Bağımlılığı, Gençlerde Otorite ve Özerklik Arasındaki İlişki ve Gençlerde Yaratıcılık, İnovasyon ve Girişimcilik konularında gençlere bilgilendirmelerde bulunuldu

Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı Paneli


Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof .Dr. Mustafa Koç , Düzce Üniversitesi Sağlık Bilimleri Öğretim Görevlisi Dilek Akkuş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Sağıroğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı panele Hendek İlçesinde öğrenim gören  Lise Öğrencileri ve Üniversite öğrencileri ile yaklaşık olarak 300 kişilik katılım sağlandı.

Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz.Dr.Burcu Başaran Güngör ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli ile Hendek Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Kemal Atala’nın katıldığı panelin sonunda öğrencilerin bağımlılık konularındaki soruları cevaplandırıldı.

Küçük yaşlarda teknoloji ve bilgisayar kullanımının azaltılması, çocuk ve gençlerin özellikle yaratıcı etkinliklere yönlendirilmesinin önemine değinilen panelde sosyalleşmenin önemi, iletişim yöntemlerinde teknolojinin gereğince ve efektif kullanımına değinildi.




Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184