Her Zaman Öğrencilerimizin Yanındayız

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Bakacak Mahallesi”nde öğrencilerin 2 haftadır okula gidemediği haberi üzerine bir açıklama yaparak konuyla ilgili kendilerine bir talep veya bilgi gelmediğini söyledi.

Her Zaman Öğrencilerimizin Yanındayız


Başkan İrfan Püsküllü yaptığı açıklamada, Hendek Belediyesi’nin her zaman öğrencilerin yanında olduğunu ifade ederek, “Geçtiğimiz yıl Çağlayan’da öğrencilerimizi ücretsiz taşıyarak destek verdik. Yine aynı şekilde Esentepe kampüsü ve Hendek Kampüsü arasında öğrencilerimizi ücretsiz taşıyoruz.

Eğitime desteğimiz bununla da sınırlı değil, okullarımızdan gelen tadilat, boya, araç gereç taleplerini de karşılıyoruz. Bakacak Mahallemizde 2 haftadır öğrencilerin okula gidemediğini basından öğrendim. Bize bununla ilgili herhangi bir talep ya da bilgi gelmedi. Böyle bir talebi geri çevirmemiz zaten mümkün değil.

Öğrenci kardeşlerimizin belediyeye ihtiyaç duydukları her noktada her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Hendek Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatlarını rahatça sürdürebilmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Bu anlayışla da çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi. Konuyla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü ve muhtarla ile görüşen Başkan İrfan Püsküllü, sorunun çözüleceğini de sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 00:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184