Gol Düellosu Hendek Baro’nun

14. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası 3-4 Maçında Hendek Baro ile Hendekspor Karşı karşıya Geldi.

Gol Düellosu Hendek Baro’nun


Karşılaşmaya iyi başlayan Hendek Baro 4. Dakikada Danyal'nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda toparlanan Hendekspor 11. Dakikada Sadettin’in golü ile skoru eşitledi. 20. Dakikada gelişen atakta Sinan'ın golü ile Hendekspor skoru 2-1'e getirdi. İlk yarı Hendekspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya her iki takım da ataklarla başladı. 34. Dakikada Hendek Baro Danyal ile skoru eşitledi. Golün bir Dakika sonrasında Hendekspor Sinan ile tekrar öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Hendek Baro Danyal ile skoru tekrar eşitledi. 41. Dakikada Sinan ile skoru 4-3'e getiren Hendekspor'un golüne karşılık 44. Dakikada Hendek Baro Bilal tekrar skoru eşitledi. 45. Dakikada Hendekspor'dan Sinan'ın golüne, Hendek Baro Cüneyt ile 47. Dakikada yine cevap verdi. Karşılıklı gol duellosununyaşandığı karşılaşmanın 50+2. Dakikasında Hendek Baro Resul'un golü ile karşılaşmanın skorunu belirledi ve Turnuva Üçüncüsü Hendek Baro oldu.

14. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvasında Üçüncü olan Hendek Baro Takımının Kupasını İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı ve İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır verdi.

Saha: Orman İşletme

Hakem: Çafer Mamak

Hendek Baro: 6

Hendekspor: 5

Hendek Baro:Ferdi, Gökhan B., Resul, Danyal, Samet, Berkin, Kudret, Cüneyt, Gökhan Ö., Bilal, Hüseyin


Antrenör: Ferdi Kahveci


Hendekspor: Veysel, Hasan Tuncel, Mehmet, Hasan Altuntaş, Zafer, Fatih, Numan, Sinan, Sadettin, Mustafa


Antrenör: Sadettin Meraklı

Goller:Dk 4-34-38 Danyal, Dk 44 Bilal, Dk 47 Cüneyt, Dk 50+2 Resul (Hendek Baro) Dk 11 Sadettin, Dk 20-35-41-45 Sinan (Hendekspor)

Şöhretler maçı

14. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası öncesi Şöhretler maçı yapıldı. Kırmızı Takım ile Beyaz Takım arasında yapılan maç 2-2'lik beraberlikle bitti.

Şöhretler takımlarında oynayan oyunculara Hendek Kaymakamı Orhan Burhan tarafından maç sonrası çeşitli hediyeler verildi.



Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184