Şampiyon Dikmenspor

14. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası Final Karşılaşmasında Dikmenspor ile Tutkunlar inşaat karşılaştı.

Şampiyon Dikmenspor


14. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvasına 4 Grup’da 19 Takım katıldı.

Final karşılaşmasına Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, İlçe Ppor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhardar, İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Kemiksizoğlu, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Hendek Belediyesi Meclis Üyesi Hüdeverdi Bahadır, Muhtarlar, Antrenörler ve Hendekli Futbol severler katıldı.

Karşılıklı ataklar ile başlayan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda sayısız atak geliştirmelerine rağmen gol atma başarısını gösteremeyince ilk yarı 0-0 eşitlik ile sona erdi.

Her iki takımın da atak oyunlarına devam ettiği karşılaşmanın ikinci yarısında 43. Dakikada Dikmenspor Savaş ile 1-0 önde geçti. Ataklarını sıklaştıran Dikmenspor 48. Dakikada Erkan Polçumcu'nun golü ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Tutkunlar İnşaat 50. Dakikada Orhan ile farkı bire indirdi. Son dakikaları büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmayı 2-1 galip bitiren Dikmenspor Turnuvanın Şampiyonu olarak büyük sevinç yaşadı.


Final Maçı başlamadan önce Turnuvaya katılan 19 takım temsilcilerine plaket taktim edildi.

14. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvasında Üçüncü olan Hendek Baro Takımının Kupasını Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı ve İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır verdi.

14. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvasında İkinci olan Tutkunlar İnşaat’ın Kupasını Hendek Emniyet Müdürü Şevket İlhanın elinden alırken, Turnuva Şampiyonu Dikmenspor'un Kupasını Hendek Kaymakamı Orhan Burhan takdim etti.

Turnuvanın en centilmen Takımı Dikmen Gençlikspor olurken, Turnuvanın Gol Kralı 14 Gol ile Biroğlu İnşaat Takımından Sinan Bayram oldu.


Saha: Orman İşletme

Hakem: Engin Bıçak

Dikmenspor: 2

Tutkunlar İnşaat: 1

Dikmenspor: Serkan, Savaş, Erkan Güreli, Orhan, Erkan Polçumcu, Uğur, İdris, Özkan, Fahrettin, Ercan


Antrenör: Âdem Güçlü


Tutkunlar İnşaat: Osman, Şener, Vural, Yılmaz, Volkan, Orhan, Erkan, Recep Demir, Recep Anılmış, Ferdi, Coşkun, Harun, İbrahim, Fatih


Antrenör: İdris Demir


Goller: Dk 43 Savaş, Dk 48 Erkan Polçumcu (Dikmenspor) Dk 50 Orhan (Tutkunlar İnşaat)







Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184