Dikmen Hamsi Festivaline Hazır

Geleneksel hale gelen Dikmen Hamsi Festivali için hazırlıklar tamamlandı.

Dikmen Hamsi Festivaline Hazır

Hendek Dikmen Köyü Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Hamsi Festivali için hazırlıklar tamamlandı.

Hamsi ve Horon’a davet

Bu yıl 4.’sünü düzenleyeceğimiz Hamsi Festivali için hazırlıklarımızı tamamladık diyen Hendek Dikmen Köyü Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Dernek Başkanı Nihat Günbatı, festivalimize geçen yıl 6 bin misafirimize hamsi dağıtmıştık hedefimiz bu yıl 8 bin kişiye hamsi dağıtmak. Bu anlamda herkesi 29 Ocak Pazar günü Dikmen’in eşsiz doğası ve manzarası eşliğinde Hamsi yemeye ve Horon oynamaya davet ediyoruz ifadelerine yer verdi.

Misafirlerimizi bekliyoruz

Hendek Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, geleneksel hale gelen ve bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Hamsi Festivalimiz için hazırlıklarımızı tamamladık. Festivalimizde Vatandaşlarımızı karlı Dikmen’in doğal güzellikleri ile buluşturacağız ifadelerini kullandı.

Festival 29 Ocak (Yarın)

29Ocak Pazar günü Dikmen Mahalle Merkezinde gerçekleştirilecek olan 4. Dikmen Hamsi Festivaline Protokol üyelerinin yanı sıra çevre İl ve İlçelerden çok sayıda katılım olması bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184