Emanetler Emin Ellerde

Hendek İlçe Müftülüğünce YKS'ye giren Öğrenciler için örnek uygulamaya.

Emanetler Emin Ellerde

Hendek İlçe Müftülüğü görevlileri YKS sınavında ter döken Öğrencilerin emanetlerini ücretsiz şekilde kabul edilerek Öğrencilerin emanetlerine sahip çıkarken, Öğrenci velilerine de çeşitli ikramlarda bulundular.

13 Sınav merkezinde hizmet

Hendek genelinde 13 sınav merkezinde YKS sınavına giren öğrenciler için stant açan Hendek İlçe Müftülüğü görevlileri, sınav süresince öğrencilerin emanetlerini ücretsiz kabul ederken, Öğrenci ve Velilerine de çeşitli ikramlarda bulundular.

Örnek uygulama için teşekkür

Çocuklarını sınava getiren Öğrenciler ve Veliler yapılan uygulama hakkında, “Çok kıymetli ve değerli bir hizmet olmuş. İnsanlar emanetlerini bırakacak yer bulamayınca heyecanlanabiliyor. Heyecanı minimum seviyeye indirebiliyorlar burada. Çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir uygulamayı ilk defa gördüğümüz için biraz tuhafımıza gitti. Çocuklar geliyor buraya suyunu unutmuş olabiliyor, yakınlarda da market yok buradaki stanttan ihtiyacını alabiliyor. Bu anlamda uygulama çok güzel. Daha fazla yayılması ve başka yerlere de yayılmasını tavsiye ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Emanetiniz emin ellerde

Stant başında öğrencilerin ücretsiz şekilde emanetlerini alan müftülük görevlileri, “İlçemizde gerçekleştirilecek olan YKS sınavında öğrencilerimize destek olmak amacı ile emanetlerini ücretsiz teslim alıyoruz. Öğrencilerimize ve Velilerimize ve velilerimize çeşitli ikramlarda bulunduk. Onların yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık” ifadelerine yer verdiler.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fehmi çamur
Fehmi çamur - 11 ay Önce

Çok güzel, örnek davranış .Düşünen uygulayanlar teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184