Fatih İletişim Açıldı

Fatih İletişim düzenlenen açılış töreninin ardından Hendek’te hizmet vermeye başladı.

Fatih İletişim Açıldı

İşletmeciliği Fatih Sefa ve Şükrü Birinci tarafından yapılan Fatih İletişim, Hendek’te düzenlenen açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

İşletmenin açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar ve Yönetimi, MHP Sakarya Milletvekili Adayı Yaşar Aygüneş, KVK Dağıtım Merkezi Grup Müdürü Melih Özkal ve KVK Bölge Müdürü Akın Koç, İşadamları, Esnaflar ile Sefa ve Birinci Ailelerinin yanı sıra Hendekli Vatandaşlar katıldı.

Hayırlı olsun

Açılış öncesi konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, günümüz teknoloji çağı ve bilgi çağı. Büyüyen ve gelişen bir Hendek var ve bu ihtiyaçları karşılamak adına işletmeci arkadaşlarımız dayı/yeğen girişimi ile Yenimahalle’nin bu ihtiyacını görmek üzere güzel bir işletmenin açılışını yapıyorlar. İnşallah Hendekli hemşerilerimiz bu hizmetlerden istifade eder. Bu anlamda hem işletme sahiplerimize, hem sektör temsilcilerimize hem İlçemize ve Vatandaşlarımıza bu işyerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum ifadelerine yer verdi.

Dualarla açıldı

Hendek Rasimpaşa Camii İmam Hatibi Arif Türk tarafından yapılan Dua'lar sonrası işletmenin açılış kurdelesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Sakarya Milletvekili Adayı Yaşar Aygüneş ve KVK Bölge Müdürü Melih Özkal tarafından hayırlı olması dilekleri ile kesilirken, açılış sonrasında misafirler işletmeyi gezerek verilen hizmetler konusunda işletmecilerden bilgiler alarak çalışmalarında başarı dileklerinde bulundular.

GSM ve Elektronik adına herşey

Hendek Yeni Mahalle Servetiye Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Fatih İletişim, Sıfır ve 2. El Telefon, Telefon Tamiri, Aksesuar, TV Tamiri, Kumanda Çeşitleri, Elektrik ve Elektronik Malzemeleri, Uydu Sistemleri, Uydu Cihazları ve Çanak Anten Tamir Bakım, Bilgisayar Tamir ve Bakım hizmetlerinin yanı sıra Güvenlik ve Kamera Sistemleri konusunda Hendekli müşterilerine hizmet verecek.

Fatih İletişim

Yenimahalle, Servetiye Caddesi No:19/A Hendek - SAKARYA

www.fatihiletisim.com.tr

Fatih Sefa - 0505 054 00 54

Şükrü Birinci - 0532 332 53 60

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 21:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184