FATMA VE YAVUZ’A ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik büro amirliği personeli Yavuz Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ın yeğeni Fatma Baş ile düzenlenen muhteşem düğün cemiyeti ile dünya evine girdi.

FATMA VE YAVUZ’A ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR


Hendek İlçe Müftülüğünde müfettiş görevini yürüten Musa ve Zinnet Özdemir çiftinin oğulları Toplum Destekli Polis Yavuz Özdemir, Düzce ilimizin önde gelen esnaflarından Yılmaz ve Emine Baş çiftinin kızları Fatma ile bir ömür hayata (inşallah) evet diyerek yelken açtılar.

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, İlçe Müftülüğü personeli, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Baş ve Özdemir ailelerinin sevenleri ve yakınları katıldı.
Bayraktepe sosyal tesislerinde binin üzerinde katılımla gerçekleşen muhteşem düğün töreninde Yavuz ve Fatma çifti havai fişek gösterileri altında alana geldi.

Havai fişek gösterilerinin ardından Yavuz ve Fatma çifti pastayı kesmesinin ardından Nikah törenine geçildi.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Nikâhı kıyarken Nikâh şahitliklerini İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve Hanedan işletme şefi Selim Özdemir yaptı.
Yavuz ve Fatma Özdemir çifti Hendek Emniyet Müdürlüğü personeli olan mesai arkadaşları ve sevenleri ile gönüllerince eğelenerek mutluluklarını pekiştirdiler.

Yavuz ve Fatma çiftinin Bayraktepe sosyal tesislerinde düzenlenen muhteşem düğün cemiyetinde Özdemir ve Baş aileleri misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184