HENDEK'TE IŞİD OPERASYONU

Terör örgütü ışid’e yönelik 4 İlde eş zamanlı yapılan operasyonda Sakarya’da bir kişi gözaltına alındı, gözaltına alınan kişinin Hendekli olduğu iddia edildi.

HENDEK'TE IŞİD OPERASYONU


Mersin ve Tarsus Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sakarya, Çanakkale, Adana ve Mersin illerinde sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon yaptı.


Özel Harekât polislerinin de katıldığı eş zamanlı operasyonda toplam 20 kişi gözaltına alınırken Sakarya Hendek’te kimliği açıklanmayan bir kişi gözaltına alındığı iddia edildi.


Sabah erken saatlerde yapılan operasyonda Tarsus’ta 14, Mersin 2, Adana 2, Sakarya Hendek’ten 1 ve Çanakkale’de 1 olmak üzere toplam 20 kişi gözaltına alındı. 
Adana, Mersin, Sakarya ve Çanakkale gözaltına alınan 6 kişinin Tarsus’a getirileceği öğrenildi.

Operasyonda 5 av tüfeği, 1 pompalı tüfek, 579 dolu fişek, 1 adet sustalı olmak üzere adet bıçak ele geçirildi. 4 adet bilgisayar kasası, 2 adet bilgisayar, 3 hard disk, 3 CD ve DVD, 6 adet dizüstü, tablet pc, 2 adet flash bellek, 13 adet cep telefonu, 1 adet Arapça yazılı flama, 50 adet kitap ve dergiye el konuldu.


Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2015, 12:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
umut
umut - 9 yıl Önce

Bir sakarya kalmış tı gelmediyiniz orayada geldiler helal olsun evimizde artık rahat uykuda yik

arig tegin
arig tegin - 9 yıl Önce

Yanliş işler

ahmet
ahmet - 9 yıl Önce

Hendekte alinan benim arkadasimdir.kendisi cok samimi bir muslumandir. Aslan gibi de cesurdur. Suriyede pkk ki itlere karsi da savasmistir

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184