Gazetecilerden Baykal ve Namlı’ya Ziyaret

Hendekli Gazeteciler Ak Parti ve MHP İlçe Başkanlarını makamında ziyaret ettiler.

Gazetecilerden Baykal ve Namlı’ya Ziyaret


Hendekli Gazeteciler Hasan Öztürk, Kadir Kazın, Orhan Topçu, Mehmet Kavis, Cemil Tekin ve Gürkan Özer AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ı makamında ziyaret ederek Eğitim ve Bölge Adliye Binası ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Hendek’te eksik olan Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Spor Lisesi ile ilgili girişimlerde bulunulması için gerekli çalışmaların startının verildiği ifade edilirken Gazeteciler de bu konuların her zaman takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal Nitelikli okul ve Bölge Adliyesi ile ilgili Gazetecileri bilgilendirirken girişimleri hızlandıracaklarını ifade etti ve ziyaretlerinden dolayı Gazetecilere teşekkür etti.

Gazeteciler daha sonra MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı’yı İlçe teşkilat binasında ziyaret ettiler.

MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Belediye Meclis MHP Grup Sözcüsü Yaşar Aygüneş ile sohbet eden Gazeteciler Eğitim ile ilgili taleplerini ilettiler.


MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, İlçemizde yaşayan hemşehrilerimiz tarafından talep edilen, Fen lisesi, Nitelikli Anadolu Lisesi, Spor lisesi gibi Hendek çıkarına olan güzel taleplerle ilgili MHP Sakarya Milletvekili TBMM Grup Başkanvekili Sn. Muhammed Levent Bülbül bey ile istişare halindeyiz.

İlçemizin hayrına olan her konuda, sporda, sağlıkta, eğitimde, tarımda kendilerinden gereken desteği alıyoruz. Teşkilatımıza gelen her talebi kendisine ve danışmanlarına iletiyoruz, güzel geri dönüşlerde alıyoruz. İnşaallah bu konuda da güzel geri dönüş alır. Hendek'imizin eğitim alanında bir eksiğinin giderilmesine, diğer il ve ilçelerde okumak zorunda kalan evlatlarımızın kendi ilçelerinde eğitim hayatlarını sürdürmelerine vesile oluruz diyerek ziyaretlerinden dolayı basın mensuplarına teşekkürlerini iletti.


Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184