Hacimbey Mahallesi’nde Göz Kamaştıran Değişim

Hendek Belediyesi, Hacimbey Mahallesi'nde son 5 yılda büyük ölçekli üst yapı iyileştirme çalışmalarını başarıyla tamamladı.

Hacimbey Mahallesi’nde Göz Kamaştıran Değişim

Bu süreçte, mahallede 6 bin metrekare kilit parke yol çalışması ve 1.700 metre uzunluğunda stabilize malzeme serimi ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi.

Yenilenen Sokaklar

Hacimbey Mahallesi sakinlerine daha iyi bir yol ağı sunmayı hedefleyen Hendek Belediyesi, üst yapı çalışmaları sayesinde mahallenin ulaşım sorunlarına çözüm getirdi. 6 bin metrekarelik kilit parke yol çalışması, mahallenin ana arterlerinden birinde gerçekleştirildi ve bölge sakinlerinin daha güvenli ve konforlu bir yolculuk yapmalarını sağladı. Ayrıca, 1.700 metre uzunluğundaki stabilize malzeme serimi ve bakım çalışmaları ile mahallenin diğer yolları da iyileştirildi.

Babaoğlu: Mahalle Sakinlerinin Yaşamını Kolaylaştırıyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Hacimbey Mahallesi, ilçemizin önemli bir parçasıdır ve burada yaşayan vatandaşlarımızın konforlu bir yaşam sürdürmelerini istiyoruz. Bu nedenle son 5 yılda mahallemizde gerçekleştirdiğimiz üst yapı iyileştirme çalışmalarını büyük bir özenle tamamladık. Hacimbey Mahallesi sakinlerinin daha güzel bir yaşam sürdürebilmeleri için belediye olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

Hacimbey Mahalle Sakinlerinden Teşekkür

Hacimbey Mahallesi sakinleri, bizlere her zaman destek olan, sorunlarımızı dinleyen ve yaşam kalitemizi artırmak için çaba sarf eden Başkan Babaoğlu'na teşekkür ederiz dedi. Sizlerin liderliği ve vizyonu sayesinde mahallemiz daha iyi bir yer haline geldi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184