Ak Kadınlar Hendek’te Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilçe ziyaretlerine devam ediyor. AK Kadınların bugün ki durağı Sakarya’nın doğu ilçesi Hendek oldu.

Ak Kadınlar Hendek’te Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Kadınların ilk durağı AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı oldu. Teşkilatta yapılan toplantı ve sohbet AK Parti Sakarya İl Başkan Vekili, Önceki Dönem Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar ve yönetimi eşliğinde gerçekleşti.

Hijyenik ve her çeşit ürünün bulunduğu Büyükşehir’in Süt Evi hakkında bilgi aldılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi BELPAŞ’ın Nisan ayında ilçeye kazandırdığı Süt Evi ziyareti ile ziyaretlerine devam eden AK Kadınlar hijyenik ortamlarda hastalıklardan ari süt, manda yoğurdu, manda peynirleri, kıyma, kuşbaşı, gezen tavuk yumurtası, fındık, fındık ezmesi yöresel salçalar, reçeller, erişte şifa yağları ve bal çeşitleri ile hizmet veren Süt Evi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi aldılar.




Huzurlu ve rahat bir ulaşım için yenilenen yolları güvenle gezdiler

AK Kadınlar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Altyapı ve Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından Hendek ilçesine 53 ayda yapılan toplamda 87 kilometre olan, üst yapısında 110 Bin 563 ton asfalt ile yenilenip, 37 Bin 887 Ton Asfalt ile yol tamiri yapılmış olan güzergahlarda güvenli ve huzurlu bir sürüş yaptılar.

Büyükşehir ilçede olası bir afette etkin ve zamanında müdahale için çalışma yaptı

İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve yönetimi devam eden ziyaretlerde, ilçede olası bir afette etkin ve zamanında müdahale için Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan itfaiye hizmet binasını ziyaret etti. İtfaiyelerin uygulamaları hakkında bilgiler alan AK Kadınlar ziyaretlerine hız kesmeden devam etti.

Su kayıplarının önüne geçiliyor

SASKİ Hendek Şube Müdürlüğü ziyaretinde, Su kayıplarının sık yaşandığı ilçede kayıplarıazaltmak ve israfı önlemek için Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilenproje hakkında bilgiler alan AK Kadınlar yapılan hizmetten dolayı çok teşekkür ettiler.
Kayıpları azaltmak ve israfı önlemek için Kasın 2019’ da hayata geçirilen Hendek 1. Etap Su Kayıplarının Azaltılması Projesi ile yıllık 800 bin m3 su tasarrufu sağlanıyor.

İlgi ve alakaları için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve yönetimi yapmış olduğu ziyaretler sonrasında kendilerine eşlik eden İl Başkan Vekili ve Önceki Dönem Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar ve yönetimine çok teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184