HALK EĞİTİMİN YIL SONU SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Hendek Halk Eğitimi Merkezinin törenle açtığı 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı el sanatları ve üretimi teknoloji sergisinde katılımın çok yoğun olması nedeniyle izdiham yaşandı.

HALK EĞİTİMİN YIL SONU SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ


Hendek Halk Eğitim merkezi 2013-2014 Eğitim öğretim yılında şiş örücülüğü, keçe yapımı, ahşap süsleme, kurdele nakışı, el nakışı giyim üretim teknolojisi ve el sanatları alanında açtığı kurslar sonrası kursiyerler bir yıl boyunca hazırladıkları eserlerinin sergilendiği yıl sonu sergisi yoğun katılım ile açıldı.

Halk Eğitim Merkezinde yapılan açılış törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri,Nüfus Müdürü Turgay Azın, İlçe Tarım Müdürü Temel Ata, Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, Okul Müdürleri,Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Fındık’ın yaptığı kısa bir konuşmanın ardından kurdale kesimi gerçekleşti.Kurdale kesiminin ardından sergiyi gezen vatandaşlar ilgi ile gezdikleri sergide emek veren kursiyerleri takdir ettiler.

Halk Eğitim Müdürü Necati Tan yaptığı değerlendirmede “Bir sene boyunca öğretmenlerimizin ve kursiyerlerimizin büyük bir gayretle meydana getirdiği eserleri hendek halkının beğenisine sunmaktan çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Açılışını yaptığımız sergiye halkımızın gerekli itinayı göstereceğine inancımız tamdır. Tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.










Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184