Hendek Belediyesinden Eğitime Tam Destek

Yeni eğitim yılının başlamasına sayılı günler kala Hendek Belediyesinin eğitime yönelik çalışmaları hız kazandı.

Hendek Belediyesinden Eğitime Tam Destek

Hendek Belediyesine bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki okul bahçelerinde kilitli parke taşı döşeme, çevre düzenleme ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

İlçe Genelinde

Hendek Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelindeki okulların bahçelerinde ve çevresinde kilitli parke taşı döşeme, çevre düzenleme ve temizlik çalışmaları yürütülüyor. Çalışmalar kapsamında Kız Meslek Lisesinde kilitli parke çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmaları yapılırken, Nilüfer Hatun Anaokulu ve Yeni Yüzyıl İlköğretim Okulu bahçesi ve çevresinde ot biçme ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Başkan Babaoğlu: Eğitime Büyük Önem Veriyoruz

Eğitime destek olmayı belediye olarak görev bildiklerini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, "Hendek Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi eğitime de büyük önem veriyoruz. Okul aile birliklerimizle ve okul müdürlerimizle yeni eğitim öğretim hayatı öncesi hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İmkanlarımız çerçevesinde ilçe genelindeki tüm okullarımıza her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve konforlu bir şekilde öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarımız ihtiyaçlar doğrultusunda ilçe genelindeki okullarımızda devam edecek" diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
E e
E e - 2 yıl Önce

Belediye çalışmıyo diyenler görsün

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184