Hendek'te Protokol Bayramlaştı

Hendek Kaymakamlığı tarafından Ramazan Bayramının 1'nci gününde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Hendek'te Protokol Bayramlaştı

İlk olarak İlçe Müftülüğü önünde toplanıp bayramlaşan Hendek İlçe protokolü daha sonra ilçede görevli polisleri ve askerleri ziyaret etti.

Ardından Huzurevi sakinlerini ziyaret eden protokol üyeleri hastanede tedavi gören hastalar ile sağlık çalışanlarını da unutmadı. Son olarak muhtarlar derneğini ziyaret eden protokol üyeleri yeni muhtarlarla hayırlı olsun diyerek bayramlarını kutladı.

Katılım Yoğun Oldu

Ramazan Bayramının ilk gününde Hendek Kaymakamlığı tarafından resmi bayramlaşma programı düzenlendi. Düzenlenen programa Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı vekili Balaban Murat Yalçın, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün, Hendek İlçe Jandarma Komutanı vekili Teğmen Hüseyin Akbaba, Büyük Birlik Partisi Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Bürokratlar, Dernek ve Vakıf Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Tek Tek Dolaştılar

İlk olarak İlçe Müftülüğünden düzenlenen törenin ardından protokol üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan güvenlik güçleriyle bayramlaştı. Daha sonra Melek Nişancı Huzurevinde yaşlılar ziyaret edilerek ardından Hendek Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalar, yakınları ve sağlık çalışanları ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Protokol bayramlaşması töreni sonrası Tüm Hendek Muhtarlar Derneğinde muhtarlarla bir araya gelen Başkan İrfan Püsküllü'ye Büyük Birlik Partisi Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar ve Meclis Üyeleri eşlik etti. Yeni ve önceki dönem muhtarlarla bir araya gelen Başkan İrfan Püsküllü muhtarların tek tek bayramını kutladı. Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Başkan İrfan Püsküllü yaptığı konuşmada, “Hem bayramlaşmak hem de bundan sonra yapılacak iş birliklerimizle ilgili bir değerlendirme yapalım istedik. Mahallelerdeki öncelikli çözüm ortaklarımız sizlersiniz. Bundan sonraki süreçte de iş birliklerimiz daha güçlü bir şekilde devam edecek. Hendek’i daha da ileriye taşımak adına her ay siz değerli muhtarlarımızla bir araya gelerek toplantılar yapmayı planlıyoruz. Çok güzel bir dönem olacak. Her mahallesiyle, her sokağıyla Hendek’i daha yaşanabilir hale gelmesi adına çalışacağız. 5 yıllık bir süre içerisinde çok çalışacağız, bu çalışmalarımızda hep beraber olacağız. Hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum. Allah birlikte nice bayramlarda buluşmayı nasip etsin” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184