Hendek’i Birlikte Yöneteceğiz

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na Vatandaşlar, Kurum ve Kuruluş temsilcilerinin tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Hendek’i Birlikte Yöneteceğiz


Hendek Belediye Başkanlık makamını 5 Nisan Cuma günü devralan Turgut Babaoğlu’na, vatandaşların, kurum ve kuruluş temsilcilerinin tebrik ziyaretleri devam ediyor.
Gösterdikleri ilgiden dolayı tüm misafirlerine teşekkür eden Başkan Babaoğlu, Hendek’in yaşayan herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan gurur duyduğu, bir şehir olması için aralıksız çalışacağız dedi.
Bir taraftan ziyaretçilerini kabul eden Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, diğer taraftan ilgili birimlerden brifing alıp planlamalarını sürdürüyor.
Ziyaretler devam ediyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu İlçe Mili Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Şube Müdürleri Bedir Bayram, Mehmet Arslan, Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın, PTT Müdürü Neşe Bahar, Osmangazi Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Aydın Dinç, Müdür Yardımcıları Uğur Karanfil, Kadir Durmaz ve öğretmenler, Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sevda Aslan, Müdür Yardımcıları Duran Sarmış, Dilek Kağızmanlı ve öğretmenler, Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Çekiççioğlu, Müdür yardımcıları Kutluay Benli, Ali Ertürk ve öğretmenler, Eğitim Bir Sen Hendek Şube Başkanı Hakan Öztürk ve yönetimi, Hendek Genç Karadenizliler Derneği Ahmet Der ve yönetimi, Halk Bankası Hendek Şube Müdürü Funda Bozkurt ve Kızılay Hendek Şube Başkanı Sami Bağdatlı, Küçük Sanayi Sitesi esnafı ve AYK Kutlu Yapı ziyaret etti.
Herkesin mutlu olduğu bir şehir

Kendisini ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür eden Başkan Turgut Babaoğlu, toplumun tüm kesimlerinin desteği ile Hendek’’i Türkiye’nin örnek şehri yapacaklarını kaydetti. Başkan Babaoğlu, İnşallah önümüzdeki süreçte şehrimiz iyi, doğru ve hayırlı olan ne ise onu yapmak için emek vereceğiz. Şehrimizin yaşam standartlarını yükseltmek temel hedefimizdir. Kıymetli idarecilerimiz, sivil toplum örgütleri ve teşkilatlarımız ile ortak bir akıl ile Hendek’i geliştirecek ve kalkındıracak hizmetleri yapacağız. Hendek’in; yaşayan herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan gurur duyduğu, bir şehir olması için aralıksız çalışacağız diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184