Hendekli Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Örneği Gösteriyor

Hendekli Gençler bir araya gelerek yardım kolisi kampanyası başlatarak güzel bir dayanışma örneği gösterdiler.

Hendekli Gençler Yardımlaşma ve Dayanışma Örneği Gösteriyor


Hendekli bir grup genç zor günler geçirdiğimi bu günlerde kollarını sıvayarak bir nebzede olsa gönüllere dokunmak istediler ve gıda yardım kampanyası başlattılar.

İhtiyaç sahibi aileler için gıda yardım kampanyası başlatarak gün birlik günüdür dediler.

Hendekli gençlerden Sami Torun, Semih Çalman, Semih Başkan, Emre Yeğin, Kaan İnat, Sefa Kurban ve Hüseyin Çamur’un başlattığı gıda yardım kampanyasına vatandaşlardan da destek geliyor.

Gençler ilk gün 20 adet yardım kolisi ile başlattıkları kampanya da kendilerine teslim edilen Gıda yardım kolilerini tespit ettikleri ihtiyacı olan ailelere teslim edecekler.

Hendekli gençlerin sosyal medya sayfalarından yaptıkları duyuruda “Elimizden geldiğince yardım etmek ve sizlerin de desteği ile yardım toplayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyoruz.

Gün birlik günüdür, virüs değil ama iyilik bulaşıcı olmalıdır. Evimizde kalmamız gereken bu dönemde yardıma muhtaç ailelerin erzaklarını az çok demeden karşılama karar aldık. Peki siz de var mısınız?

Biz gençler olarak 20 Koli gıda yardımı ile kampanyayı başlatıyoruz. Alışverişleriniz de yerel esnafımızı tercih edelim, beraber zorlukların üstesinden gelelim. Hepinizin desteklerinizi bekliyoruz.

NOT: Etrafınızda yardıma muhtaç aile var ise lütfen " Sami TORUN - 0539 549 69 49 " iletişime geçebilir misiniz?

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2020, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184