Hendek’li Muhtarlar’dan Püsküllü’ye Ziyaret

Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, yönetimi ve Hendekli muhtarlar tarafından Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Hendek’li Muhtarlar’dan  Püsküllü’ye Ziyaret

Yeni ve tekrar seçilen muhtarlarla birlikte uyum içerisinde Hendek’e hizmet için çok çalışacaklarını ifade eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ziyaret için muhtarlara teşekkür etti.

Başarılar Dilediler

Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Yönetimi ve muhtarlar katıldı. Muhtarlar Derneği Başkanı ve yönetimi adına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ‘ye çiçek takdim edildi. Başkan Kadir yağlı ve muhtarlar, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü tebrik ederek yeni dönemde görevinde başarılar dilediler.

Başkan Püsküllü: İş Birliği İçerisinde Çalışacağız

31 Mart Yerel seçimlerin ardından görevlerine başlayan muhtarlara hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan İrfan Püsküllü ise, “Karşılıklı uyum içinde çalışacağımız yeni bir döneme giriyoruz. Vatandaşlarımızın dilek ve şikayetlerini dinleyerek, onları bize ileterek siz kıymetli muhtarlarımızla el ele vererek çok kıymetli çalışmalar yapacağız. Mahallelerimizdeki öncelikli çalışma ortaklarımız sizlersiniz.

Hendek’i daha da ileriye taşımak adına her ay siz değerli muhtarlarımızla bir araya gelerek toplantılar yapmayı planlıyoruz. Ben de sizleri sık sık ziyaret edeceğim. Çok güzel bir dönem bizleri bekliyor. Her mahallesiyle, her sokağıyla Hendek’in daha yaşanabilir olması adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu çalışmalarımızda hep beraber olacağız.

İnşallah 5 yıl içerisinde hiçbir mahallemizde belediyemizin hizmetleri ile ilgili eksiğimiz kalmayacak. Bizler bunun için şimdiden çalışmaya başladık” dedi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184