Hendek’te Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Hendek’te Cumhuriyet Bayramının 96. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen kutlama programları dün Atatürk Anıtına Çelenk Koyma programının ardından bugün Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabulü ile başladı.

Hendek’te Cumhuriyet Bayramı Coşkusu


Kaymakamlık Makamında Vali Yardımcısı Rauf Ulusoy’un tebrikleri kabulünün ardından kutlamalar Hendek Yeni Kapalı spor salonunda coşkuyla devam etti.

Hendek Kapalı spor salonunda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96.yaş günü programına Vali Yardımcısı Rauf Ulusoy, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yzb. Süleyman Sercan Candan, İlçe Emniyet müdürü Şevket İlhan, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP ilçe Başkanı Burhan Namlı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Faruk Özkür, Siyasi Parti Yöneticileri, Daire Amirleri, STK Temsilcileri, Gaziler, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Yardımcısı Rauf Ulusoy, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Yzb. Süleyman Sercan Candan Okullar ve Vatandaşları selamladı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Vali Yardımcısı Rauf Ulusoy yaptığı konuşmasında, Cumhuriyetimizin ilanının 96. Yıldönümünü hep birlikte sevinçle gururla, coşkuyla yaşıyoruz. Türkiye bugün bölgesinin ve dünyanın en önemli ülkelerinden biri olmuştur. Ülkemiz tüm mazlumların, mağdurların ümidi haline gelmiştir. Diğer taraftan birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verdiğimiz demokrasi ve kalkınma mücadelesinden rahatsız olanlar her dönemde önümüze engeller çıkarmışlardır. Şartlar ne olursa olsun tarihe geçen bir istiklal mücadelesiyle kurduğumuz, cumhuriyetle taçlandırdığımız bu vatanı yedi düvelin saldırılarına karşı savunacak imkânlar ve kudrete sahibiz. Cumhuriyet Bayramımızın 96. Yılını kutlarım dedi.

Vali Yardımcısı Rauf Ulusoy’un konuşmasının ardından Öğrenciler tarafından şiirler okundu. İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü Folklor ekibi gösterilerinin sonunda Vali Yardımcısı Rauf Ulusoy’a Türk Bayrağı takdim ettiler.

Folklor gösterisinin ardından Resim, Kompozisyon ve Şiir dallarında öğrencilere ödülleri verildi.


Cumhuriyet Bayramı kutlama programında Cumhuriyet İlkokulu halk oyunları gösterisi ilgiyle izlendi.

Gösterilerin ardından Okulların geçit töreni ile Cumhuriyet Bayramı programı sona erdi.

























Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184