Hendek’te Muhteşem Sıra Gecesi Ve Unutulmaz Bir Akşam Daha

Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen sıra gecesinde Hendekliler gönüllerince eğlendi.

Hendek’te Muhteşem Sıra Gecesi Ve Unutulmaz Bir Akşam Daha

Sertan Demir ve ekibinin başarılı performansının yanı sıra; Başkan Babaoğlu’nun sahnede söylediği ve salondaki herkesin eşlik ettiği, “Bir Yar Sevdim; Aman, Aman” türküsü, geceye damgasını vurdu.

Hendek Belediyesi, kültürel ve sosyal etkinliklerle gönüllere dokunmaya, sosyal yaşama katkı sunmaya devam ediyor.

Gönüllerince Eğlendiler

Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans Salonu, dün akşam türkülerle, halaylarla, eğlencenin adresi oldu. Sertan Demir ve Sıra Gecesi ekibinin başarılı sahnesiyle unutulmaz bir akşam yaşandı. Salonu dolduran ve program boyunca türkülere eşlik eden Hendekliler gönüllerince eğlendi.

Çiğ Köfte De İkram Edildi

“Urfalı Sevmiş Dost Değil”, “Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar” ve “Nemrudun Kızı” gibi birçok türkünün söylendiği gecede, bir yandan halay ekibi salondaki coşkuyu arttırırken, bir yandan da çiğ köfte yoğurularak, vatandaşlara ikram edildi.

Başkan Babaoğlu’na Salondaki Herkes Eşlik Etti

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun sahneye çıktığı anlar ve söylediği türkü ise geceye damgasını vurdu. Başkan Babaoğlu’na, “Bir Yar Sevdim; Aman, Aman” türküsünde, tüm sıra gecesi ekibi ile salondaki vatandaşlar eşlik etti.

Cumartesi Gençlik Konseri, Pazar Çocuk Şenliği

Program sonunda konuşan Başkan Babaoğlu, “Hemşehrilerilerimiz ile beraber çok güzel bir akşam yaşadık. Sahne başarısıyla, salondaki enerjiyle muhteşem bir tablo oluştu. Sertan Demir hocamıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Üretken, gerçek belediyecilik anlayışımız ile ilçemizin sosyal yaşamına değer katmaya, katkı sunma gayretinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hız kesmiyoruz, Cumartesi günü Hendek Gençlik Konseri ile Türk rap müziğinin yıldızlarından Sefo ile gençlerimizi buluşturuyoruz. Tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Pazar günü çocuk şenliği düzenliyoruz. Hendek Kapalı Spor Salonunda sabahtan akşama sürecek bu şenliğe tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184