HENDEK’TE POLİS GÜNÜ KUTLAMASI

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıldönümü Hendek’te törenle kutlandı.

HENDEK’TE POLİS GÜNÜ KUTLAMASI


Hendek Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen törene, Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Garnizon Komutanı Yzb. Deniz Kün, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.
Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş’ın, çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Çelenk töreni sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde hazırlanan 15 Temmuz Şehitleri Resim Sergisinin açılışı yapıldı.

Sizlerden aldığımız güç ve destek bizlere moral veriyor

Açılış öncesi Emniyet Müdürü İsmail Baş bir konuşma yaparak “Halkla beraber olunca güvenlik hizmetlerinin daha kolay ve etkin sağlanabileceğini ve toplum destekli polislik faaliyetlerine bu anlamda önem vereceğimizi ilk geldiğim günlerde belirtmiştim. Bugün üçüncü yılımı dolduruyorum. Polis Bayramının ilçemizde Milli Bayram havasında kutlandığını görünce, çalışmalarımızın yerine ulaştığını düşünüyorum. Bu süreçte çok şeyler yaşadık. 15 Temmuz hain saldırıyı unutamıyorum. Tüm Hendek halkının ilçe emniyetinin önünde kenetlenmesini unutamıyorum. Vatanına, milletine sahip çıkışını unutamıyorum. O gece Özel Harekatta görevli arkadaşlarımızın şehit edilişini unutamıyorum. Sizlerden aldığımız güç ve destek bizlere moral veriyor. O hain girişimden sonra da Türk Polis Teşkilatı olarak gece gündüz ayaktayız. Bu süreçte görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tarih o arkadaşlarımızı kahraman olarak yadedecektir “ Dedi.

Konuşmanın ardından, 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili hazırlanan slayt ile İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin Çanakkale Şiirini okudukları klip gösterisi yapıldı.

Slayt gösterisi sonrası, 15 Temmuz Şehitleri Resim Sergisi, okunan dualar eşliğinde açıldı. Serginin açılış kurdelesini, Kaymakam Orhan Burhan,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Garnizon Komutanı Yzb. Deniz Kün, Sakarya Büyükşehir Başkan Vekili Şenay Sakal, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Kuva-i Milliye Onursal Başkanı Rüştü Çürüksulu, hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti.

Açılış sonrası sergi gezildi. Misafirlere emniyet önünde ikramlar yapıldı.



 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184