Hendek’te Tiyatro’ya Büyük İlgi

İsli Sisli Pisli Pis Puslu tiyatro oyunu Hendekli izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Hendek’te Tiyatro’ya Büyük İlgi

Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında Hendek Belediyesi ve Selçuk Develi Tiyatrosu iş birliği ile 26 Mart Cumartesi Günü 3 seans şeklinde sahnelenen ‘İsli Sisli Pisli Pis Puslu’ adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Beğeniyle izlendi

Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda 3 seans olarak sahnelenen ‘İsli Sisli Pisli Pis Puslu’ tiyatro oyununa ilkokula seviyesindeki tüm çocuklar ve aileleri katıldı. Çocukların ve ailelerin büyük ilgi ile izleyip zaman zaman kahkahalar attığı ücretsiz tiyatro etkinliğinde oyuncuların performansı büyük beğeni toplarken çocuklar ve aileleri keyifli anların tadını çıkarttı.

Tiyatro günü kutlu olsun

Bu tarz etkinlikleri arttırmak istediklerini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, " Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, "Şüphesiz tiyatro bir şehrin ocak başıdır. Tüm tiyatrocularımızın ve tiyatro severlerin Dünya Tiyatro Günü'nü kutluyorum. Perdelerin hiç kapatılmaması, alkışların hiç susmaması dileği ile tüm tiyatro sanatçılarımızın ve tiyatro severlerin Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun" dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184