İftar’a Özel Misafir

Yetim ve Öksüz çocuklar için Hendek’te iftar programı düzenlendi.

İftar’a Özel Misafir

Hendek İlçe Müftülüğü ve İHH Hendek Temsilciliği tarafından yetim ve öksüz çocuklar için iftar programında misafir edildi.

Hendek Gençlik Merkezi (HGM) düğün salonunda Hendek İlçe Müftülüğü ve İHH Hendek Temsilciliği tarafından yetim ve öksüz çocuklar için düzenlenen iftar programına Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, Hendek İHH (İslami Yardım Derneği) temsilcisi Cemil İşnel, Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Yetim ve Öksüz çocuklar ile aileleri katıldı.

İftar öncesi Kur-an Kursu Öğrencileri tarafından Kur-an’ı Kerim okuması ve ezan okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı.

İftar sonrası Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür günün anlamıyla ilgili yaptığı konuşmada, “Biz yetimlerimize bu imanla bu inaçla sahip çıkıyoruz. Bu bağlamla yardımı toplumumuzda esirgemeyen devamlı canlı tutmaya çalışan İHH çalışanlarına, başta Hendek, Sakarya ve Türkiye’mizin tüm noktalarında hizmet eden İHH çalışanı kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.

15 Ramazan Dünya yetimler günü bunu bir çoğumuz bilmiyoruz. 15 Ramazan Dünya yetimler günü dün itibarıyla Müslümanlar olarak dünyanın neresinde olursa olsun yetimlere insan oldukları için Afrika’da, Asya’da her yerde İHH Türkiye Diyanet Vakfı ve diğer STK’lar hatıralar hikâyeler biz bu mübarek akşamda dualarımızı sunuyoruz, onları Allah’a emanet ediyoruz” ifadelerine yer vermesi ve Dualar edilmesinin ardından iftar programı sona erdi.

Hendek ilçe genelinde 430 Yetim ve Öksüz çocuğa 2.000 TL hediye çeki verileceği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184