İLKSAN Delege Seçimleri Gerçekleştirildi

Hendek Öğretmen Evinde yapılan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı ilçe delege seçimlerine yoğun bir katılım oldu.

İLKSAN Delege Seçimleri Gerçekleştirildi

Yapılan seçimlerde üç aday yarıştı. Yeniyüzyıl İlkokulu öğretmenlerinden Hendek Türk Eğitim-Sen adayı Gökhan Çidem 119 oy alarak seçimi kazandı. Diğer adaylardan Okul Müdürü Öcal Danyeri 78, Milli Eğitim personeli Harun Uslubaş ise 21 oy aldı.

Seçimlerden sonra açıklama yapan Hendek Tür Eğitim-Sen İlçe Başkanı Kutluay Benli “Güçlü finansal yapısıyla İLKSAN, üyelerimizin bugüne kadar bize verdiği destek ile büyümeye devam ediyor.

Kesinti oranını düşündüğümüzde benzer kuruluşlara göre karşılıksız yaptığı sosyal yardımlar ve ödediği emekli ikramiyesiyle ülkemizde en güvenilir yardımlaşma ve dayanışma sandığı olmuştur.

Kanun gereği İLKSAN delegelerinin seçtiği ve yönetim kurulunu belirleyerek MEB’in atadığı dört bürokratla, yıllardır en ufak bir şaibe olmadan yönettiğimiz birikimlerinizi, bugün ele geçirmek ve alın terinizi peşkeş çekmek için pusuda bekleyen zihniyete üyelerimiz 19 Haziran'da bir kez daha geçit vermemiştir.

Zararla devraldığımız, yıllardır tertemiz yöneterek bugün ülkemizin gözde kuruluşları arasında yer almasını sağladığımız İLKSAN'ı, daha güzel taşıyacağımıza tüm üyeler emin olsun. Seçimlerde bize destek olan başta Türk Eğitim - Sen üyelerimiz olmak üzere tüm İLKSAN üyelerine teşekkür ederim dedi.

Seçimleri kazanan Gökhan Çidem ise "kendisini aday gösterip son ana kadar yanımda duran İlçe başkanımız Kutluay Benli'ye, sendika üyelerimize ve hangi görüş ve sendikadan olursa olsun beni destekleyen tüm öğretmen ve Milli Eğitim Personelimize teşekkür ederim" dedi.

Sakarya’nın tamamında yapılan ve17 delegenin seçildiği İLKSAN seçimlerinde Türk Eğitim-Senin adayları 9 delege alarak seçimleri kazandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2021, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184