İtfaiye Müfreze Olarak Kalsın Talebi

Hendekli Muhtarlar, mevcut İtfaiye’nin Müfreze olarak kalmasını talep ediyor.

İtfaiye Müfreze Olarak Kalsın Talebi

5 Ocak 2021’de yayınladığımız “İtfaiye Binası Müfreze Olarak Kalsın” haberimize bir destek te Hendekli Muhtarlardan geldi.

Hendekli Muhtarlar, İtfaiye binasının taşınması durumunda mevcut binanın müfreze olarak devam etmesini talep ettiler.

Müfreze olarak kalsın

Hendek Yenimahalle Servetiye Caddesinde yapımı devam eden yeni İtfaiye binasının tamamlanmasının ardından mevcut İtfaiye binasının Müfreze olarak hizmet vermeye devam etmesini isteyen Hendekli Muhtarlar, Osman Yılmaz Caddesi üzerinde bulunan Hendek İtfaiye Grup Amirliğinin yeni binaya taşınmasının ardından Vatandaşlar mevcut İtfaiye binasının Müfreze olarak kullanılmasını talep ettiler.

İmza topladılar

Yenimahalle’de yapılan İtfaiye binasının Kuzey ve Doğu Mahallelerine çok uzak kaldığını belirten Muhtarlar, bu Mahallelerimizde herhangi bir yangın olması durumunda Yenimahalle’den müdahale edilme süresi uzayacak. Bu nedenle D-100 Karayolu ile Kuzey ve Doğu Mahallelerimize daha yakın ve ulaşılabilir olan şu an ki mevcut İtfaiye binasının Müfreze olarak kalmasını, 7 gün 24 saat boyunca 1 Adet nöbetçi İtfaiye aracı bulunmasını talep ederek, 20 Muhtar tarafından yapılan başvurunun Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına teslim edileceği öğrenildi.

5 Ocak’ta yayınladığımız “İtfaiye Binası Müfreze Olarak Kalsın” haberimize buradan ulaşabilirsiniz…

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2021, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184