KARŞIMIZA ÇIKANA KADAR BURDAYIZ

Kemaliye halkı kararlı “Başkan,Karşımıza çıkmadığın sürece biz her gün çoğalarak burada olacağız “

KARŞIMIZA ÇIKANA KADAR BURDAYIZ


Hendek’te Kemaliye Mahallesi Kentsel dönüşüm alanında Kamulaştırma ile ilgili ölçümlerin yapıldığı Cuma günü Mahalle halkı tarafından başlayan tepki devam ediyor.

Bugün (Pazartesi )Kemaliye Mahallesi sakinlerine saat 14:00’da randevu veren Belediye Başkanı Ali İnci ,randevuya gelmeyince vatandaşlar büyük tepki göstermiş ve bunun da devam edeceğini ifade etmişlerdi.

Akşam saatlerine kadara Belediye Binasında oturan Kemaliye Mahallesi halkından bir grup vatandaş hazırladıkları “Başkan,Karşımıza çıkmadığın sürece biz her gün çoğalarak burada olacağız “ yazısını Belediye girişine astı.


Hendek Belediyesi girişine “Başkan,Karşımıza çıkmadığın sürece biz her gün çoğalarak burada olacağız Kemaliye Mahallesi sakinleri “ yazısını asan vatandaşlar bu tepkinin Belediye Başkanı Ali İnci’nin kendileri ile bir araya gelerek dinleyene kadar devam edeceğini ifade ettiler.

Hendek Belediyesi önünde tepkilerini sürdüren Kemaliye Mahallesi sakinleri yazılı pankartı Belediye girişine asarken ,küçük çocuklarda Belediye önünde ağaç yapraklarından ev figürü yaparak mesaj yolladılar.

Bugün Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısına katılan ve aynı saatte Kemaliye Mahallesi halkına verdiği randevuya katılamayan Belediye Başkanı Ali İnci’nin toplantı sonrası önce İstanbul’a ardından da İtalya’ya gittiği ve önümüzde ki Pazartesi günü Kemaliye Mahallesi halkı ile bir araya geleceği bildirildi.




Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 20:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184