MHP GRUBU HENDEĞİN SORUNLARINI BÜYÜKŞEHİRE TAŞIYOR

MHP Hendek Belediye Meclis Üyeleri Hendek ile ilgili sorunları Büyükşehir Belediye Meclisine taşıyarak gündeme getiriyor.

MHP GRUBU HENDEĞİN SORUNLARINI BÜYÜKŞEHİRE TAŞIYOR



Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında MHP Grubu adına söz alan MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır ilçenin sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor.

Meclis toplantısında söz alan MHP Meclis üyesi Hüdaverdi Bahadır “ Büyükşehir yasası ile birlikte hemen hemen her ilçede olan sorunlarımızdan biri su ve sayaç sorunudur.SASKİ Yetkililerin zaman zaman ilçelerde istişare toplantıları yaptığını duyuyoruz.Ancak duyduklarımız hiç iç açıcı değil.Yeni mahalle statüsüne giren yerlerde vatandaşlarımız tedirgin.Vatandaşlarımız bizlere sularımız Özel idare marifetiyle ve köy katkılarımızla yapıldı.SASKİ’nin hiçbir harcaması yok.Bizler hayvancılık yapıyoruz.Bu yüzden su tüketimimiz bir hayli fazladır.Zaten kıt kanaat geçiniyoruz.Bu işin altından kalkamayız.Saat takılsın ,abone olalım ancak bize uygulanan fiyatlar düşük olsun.Kanalizasyonumuz da olmadığı için bizden atık su parası alınmasın talebinde bulunuyorlar diyerek örnek verdi.

Bahadır ; örneğin SASKİ’nin köylerden talebi 40 kuruş su parası , 60 Kuruş atık su parası toplam 1 tl’dir.Sadece su parası alınsın,kanalizasyon olmadığı için atık su parası alınmasın teklifini sundu.

Bahadır son olarak bu konuyla alakalı bir komisyonun kurulmasını , ilçelere göre alınacak su paralarının tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini ve her ilçede maliyetin farklı olduğunu dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2014, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184