Kaymakam Burhan Veda Etti

Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Protokolü ile veda yemeğinde bir araya geldi.

Kaymakam Burhan Veda Etti


Hendek Kaymakamlığı görevinden Antalya Muratpaşa Kaymakamlığına atanan Orhan Burhan, Hendek Protokolü ile veda yemeğinde bir araya geldi.
Hendek Bayraktepe Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, İlçe emniyet Müdürü Şevket İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Sercan Candan, Önceki Dönem Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve Muhtarlar katıldı.
Hendek Protokolünün yoğun ilgi gösterdiği yemek programında içilen çaylar eşliğinde yapılan sohbetlerin ardından Hendek Kaymakamı Orhan Burhan ile mesai harcayan protokol üyeleri tarafından veda konuşmaları gerçekleştirildi.
Eğitim camiası olarak teşekkür ediyoruz

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek’te sizlerin başkanlığında birçok güzel işlere imza attık. Hedeflerimize ulaştık. Özellikle Eğitim camiası olarak ve Velilerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum diyerek hediye takdiminde bulundu.
Gönüllerde hoş seda bıraktınız

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, üç yıl Kaymakamımız ile birlikte görev yaptık. Biz Muhtar arkadaşlarımızı dinlediniz. Gönüllerde hoş seda bıraktınız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun Kaymakamım diyerek hediye takdiminde bulundu.
Yeni görev yeriniz hayırlı olsun

Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, bizlere her zaman destek olan Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Allah yolunu açık etsin. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyorum diyerek hediye takdiminde bulundu.
Devletimizi temsil noktasında daha iyi yerlerde olacağına inanıyoruz

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Kaymakamımız ile birlikte geçirmiş olduğumuz bu süreçte, insani duyguların, inancın ve Devlet ciddiyeti hepsi bir arada, güzel bir yönetim ile hep birlikte çalıştık. Kendisine şahsım ve Vatandaşlarımız adına güzel hizmetleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki hizmetlerinde de aynı başarıyı ve özveriyi göstereceğine inancımız tam. İnanıyorum ki bundan sonraki görevinden sonra Devletimizi temsil noktasında daha iyi yerlerde olacağına kalben inanıyor, bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum diyerek hediye takdiminde bulundu.
Hedeflerimizin bir bölümünü gerçekleştirdik

Son olarak mikrofona gelerek veda konuşmasını yapan Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, görev yapmış olduğum sürece bana göstermiş olduğu saygıdan, sevgiden ve desteklerinden dolayı tüm Hendekli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Geldiğimizde hedeflerimiz oldu. Bu hedeflerimizin bir bölümünü gerçekleştirdik. Bir bölümünü ise gerçekleştirmek kısmet olmadı. Özellikle geldiğimizde ikili eğitim sürüyordu. Bu yıl Allah’ın izniyle bu son bulacak ve ikili eğitim olmayacak. Birleştirilmiş sınıf uygulamasında ise büyük bir aşama kaydettik. Yasal zorunluluk gereği birkaç okulumuzda devam etse de inşallah buda kısa sürede son bulacaktır. Hedeflediğimiz ancak gerçekleştiremediğimiz Fen lisesiydi. Bunu başarmak kısmet olmadı. İnşallah önümüzde ki dönemde oda olur diye ümit ediyorum. Çünkü Hendek fazlasıyla hak ediyor.
Hendek’i sevdik

Biz Hendek’i sevdik, umarım Hendek’te bizi sevmiştir. Görevimiz boyunca amacımız insan odaklı, İnsanlara dokunan ve insanlar için bir şey yapabilmekti. Görev yaptığımız süre içerisinde bizlere güzel bir çalışma ortamı sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık Antalya’da da bir eviniz var. Her görev yaptığımız bölgede siz Hendek’li hemşerilerimiz ile bir arada olmaktan, sizleri misafir etmekten onur duyacağım diyerek Hendek Protokolü ve çalışma arkadaşlarından helallik isteyerek konuşmasını sonlandırdı.
Program sonunda Kaymakam Burhan, Hendek Protokolü ve çalışma arkadaşları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından program sona erdi.





Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2019, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184