KAYMAKAM VEKİLİ YILDIZ VEDA YEMEĞİ VERDİ

Hendek’te Vekil Kaymakam olarak görev yapan Mehmet Yıldız, Hendek protokolüne veda yemeği verdi.

KAYMAKAM VEKİLİ YILDIZ VEDA YEMEĞİ VERDİ


Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan’ın memleketi Aksaray’dan Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa etmesinin ardından Hendek’e Vekil Kaymakam olarak görevlendirilen Mehmet Yıldız, Kaymakam Mustafa Ayhan’ın göreve dönmesi ile birlikte Hendek protokolüne Hendek Bayraktepe tesislerinde veda yemeği ile veda etti.


Yıldız görevini layıkıyla yerine getirdi

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, bu süreç tabii ki bizler için bulunmaz bir süreçti. İçişleri Bakanlığımız bu göreve Mehmet Yıldız kardeşimizi atadı. Bizlerin yokluğunda bu görevi layıkıyla yerine getirdi. Ben memnuniyetle ifade ediyorum ki bu üç aylık süre içerisinde sizler onu oda sizlerle iyi iletişim kurup güzel bir şekilde hizmetlerin devamı sağlandı, ben kendisine buradan teşekkür ediyorum.

Genç bir kardeşimiz daha mesleğin başında inşallah önümüzdeki yıllarda da daha güzel görevlerde kendisini göreceğiz bizim ona olan bu güvenimiz kendisinin mesleği olan, başında bile olsa saygınlığı kazandırması son derece sevindirici, bir meslektaşım olarak gurur duyuyorum dedi.

Oda artık içimizden biri

Ayhan, siz değerli protokolümüze de ayrıca teşekkür ediyorum, ona yabancılık hissettirmediniz bir sistem ve birlik içerisinde bu hizmetleri yerine getirdiniz. Allah kendisinden razı olsun. Böylece biraz Hendekli oldu bu vesile ile içinizden biri oldu. Bende altı yıldır burada olduğum için kendimi de Hendekli kabul ediyor, içinizden biri olduğumu söylemek istiyorum. Hizmetler için teşekkür ediyor, Allah bundan sonraki hizmetlerinde yolunu açık etsin diyorum.

İdarecilik zor bir iştir zor bir sanattır. İnsanı, bulunduğunuz yeri ve hizmet etmeyi sevmeniz lazım. Sevmenin yanında iyi bir birlikteliği sağlamanız gerekiyor. Bunların Mehmet kardeşimizde olduğunu gördüm. Ben kısa sürede tanıdım, sizler daha uzun sürede birlikte oldunuz. İnşallah bundan sonrada birlikte oluruz, beraber yan yana çalışmayı ya da emri altında çalışmayı Allah bize nasip etsin diyorum, Allah yolunu açık etsin diye konuştu.


Hendeğimizden böyle bir kişinin geçmesi gurur verici

Mustafa Ayhan’ın konuşmasının ardından Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, bizleri bu yemekte buluşturduğu için öncelikle Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Kaymakam bey kısa bir dönemde Hendeğimizde bulundu. Bu dönemde kendisi genç olmasına rağmen kendisine yakışan en güzel görevi de yaptı kendisini tebrik ediyoruz.

Tabi bir şeyler kaybediliyor bir şeyler kazanılıyor. Kaymakamlarımızın dönme şansı var kendilerini şanslı hissetmelerini istiyoruz. Genç bir arkadaşımız önünde daha uzun yıllar var Allah inşallah kendisini daha üst mertebelerde görmeyi nasip eder. Hendeğimizden de böyle bir arkadaşımız geldi geçti, bu gurur verici diyerek Yıldız’a görev yerinde başarılar diledi.


En büyük kazancım sizleri tanımak

Veda yemeği düzenleyerek Hendek Protokolü ile vedalaşan Vekil Kaymakam Mehmet Yıldız, hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İlçemizde kısa bir zamanda olsa birlikte olduk bir şeylerimizi paylaştık. En büyük kazancımın sizleri tanımak olduğunu düşünüyorum. İnşallah yolun başındayız, daha nice zamanlarda nice yerlerde hep beraber çalışma fırsatı buluruz diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İçilen çaylar toplu fotoğraf çekimi  sonrası program sona erdi.





Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184