KINIYORUZ!

Hendekli Meslektaşımıza yapılan davranışı Tasvip etmiyor ve Kınıyoruz.

KINIYORUZ!


Hendek’te dün Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleşen Cezaevi ile ilgili toplantı sonrası Eski Milletvekili ile bir Basın mensubu arasında yaşanan gerginlik sonrası Hendekli Gazeteciler olarak açıklama yapma gereği duyduk.

Hendekli Gazeteciler olarak ortak açıklama


Demokrasinin gereği, Gazeteciler yazacaktır, eleştirecektir. Gazeteciler Hendek’in eksikliklerini halka anlatmak zorundadır. Usulsüzlükler, Yolsuzluklar ve haksızlıklarla ilgili haber ve yorum yapmak biz gazetecilerin görevidir.

Gazetecinin görev yapmasına engel olmak isteyen demokrasiye engel olur. Gazetecinin yazdığından rahatsız olanlar gider hakkını Hukukta arar. Adalet mekanizması bir yanlış görürse cezalandırır. Kimse kendini hukuktan Üstün görmemelidir. Eski milletvekili Ali İnci'nin Hendek Gerçek Haber Sitesi Editörü Orhan Topçu’ya Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan cezaevi ile ilgili toplantı sonrası yapmış olduğu sözlü ve fiziki saldırıyı tasvip etmiyor ve kınıyoruz.

Geçmiş günlerden bir arkadaşımız da buna benzer bir saldırıyla karşılaştı. O zaman gösterdiğimiz tepkimizde de birlikte hareket ettik. Yarın herhangi birimizin de başına gelebilir düşüncesi ile bugün de birlikteyiz yarın da birlikte olacağız.

Kamuoyuna saygılarımızla


Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184