Kıran Mahalle Camii Temeli Atıldı

Hendek Göksu Mahallesi, Kıran Mahalle Camii temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kıran Mahalle Camii Temeli Atıldı

Göksu Mahallesinde yıkılan eski Camiinin yerine Hendek Belediyesi ve hayırsever Vatandaşların desteği ile inşa edilecek olan Kıran Mahalle Camii tören atma töreni gerçekleştirildi.

Camii inşaat alanında düzenlenen törene Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı.

Tüm hayırseverlere teşekkürler

Temel atma töreni öncesi konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Göksu Mahallemizde yıkılan eski caminin yerine hayırsever Vatandaşlarımız ve Belediyemizin destekleriyle inşa edilecek yeni caminin temel atma töreninde bir aradayız. Bu hayırlı işe vesile olan ve katkı sunan tüm hayırseverlerimize, tüm Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verdi.

Dualarla temel atıldı

Konuşmalar sonrası Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür tarafından yapılan Duaların ardından temel atma töreni gerçekleştirilirken, misafirlere Cami derneği tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184