Kırsal Yerleşim Alan Toplantısı

Hendek Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, mahalle muhtarlarının katılımıyla kırsal yerleşim alan sınırlarının anlatıldığı toplantılara devam edildi.

Kırsal Yerleşim Alan Toplantısı


Kırktepe, Yukarıçalıca, Güneyköy, Çobanyatak, Yağbasan, Beyköy, Göksü, Gündoğan, Bakacak, Yeşilvadi, Bıçkıatik ve Eskibıçkı mahallerini kapsayan kırsal yerleşim planlarının ele alındığı toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürü Ezgi Uçarer tarafından muhtarlara detaylı şekilde sunum yapılarak bilgiler verildi.

Teknik Hizmetler Binasında düzenlenen bilgilendirme toplantısında görüşlerini tek tek dile getiren mahalle muhtarları sorularına da cevap buldu.

Görüşler alındı

İmar ve Şehircilik Müdürü Ezgi Uçarer, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla bu bilgilendirme toplantılarının aralıksız devam edeceğini açıkladı. Büyükşehir yasası sonrası köy yerleşik sınırları belli olmayan mahalleleri kapsayan çalışmaların daha önceden İl Özel İdare tarafından yapıldığı açıklandı.

Şehrin geleceğinin şekillendiği bilgilendirme toplantıları nedeniyle, toplantıya katılan muhtarlar Hendek Belediyesine teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2020, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184