Larva Mücadelesi Başladı

Hendek Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların rahat bir yaz dönemi geçirmeleri adına larva ile mücadele çalışmalarına başladı.

Larva Mücadelesi Başladı

Hendek Belediyesi ekipleri, havaların ısınması ile birlikte vatandaşların yaz aylarında büyük rahatsızlık duyduğu sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi için erken dönem larva mücadelesine başladı.

Ekipler yapılan planlama doğrultusunda karasinek ve sivrisineklerin birinci derecede üreme noktaları olan durgun sular, su birikintileri, sazlık alanlar, gübrelik alanlar ve çöp konteynerlerinde ilaçlama çalışmalarına düzenli olarak devam edecek.

Yaz Boyunca Devam Edecek

Konuyla ilgili olarak Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın yaz aylarında büyük rahatsızlık duyduğu sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi için erken dönem larva mücadelesi çalışmalarına başlandı.

Yaz ayı boyunca düzenli olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalışmalarımızda doğal dengeyi gözeterek, çevreye ve insan sağlığına zararsız Sağlık Bakanlığından onaylı ve standartlara uygun ürünleri tercih ederek ilaçlama yapıyoruz” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184