MAHALLE SAKİNLERİ YETKİLİLERE SESLENDİ

Hacımbey Mahallesi sakinleri yollarının bozuk olmasından şikayet ederek yetkililerden biran önce yollarının yapılmasını istediler.

MAHALLE SAKİNLERİ YETKİLİLERE SESLENDİ


Sosyal medya ve WhatsApp haber hattımızdan bize ulaşan Hacımbey mahallesinde ki okurlarımız yollarının patates tarlasına döndüğünü dile getirerek Seçim zamanı oy istemeye geliyorlar. Seçim sonrası bir daha uğramıyorlar.
Yollarımız patates tarlasına döndü. Mahalle sakinleri olarak yollarımızın yapılmasını istiyoruz diyerek yetkililere seslendiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
tuncay güdük
tuncay güdük - 8 yıl Önce

Köylü milletin efendisidir diye bir söz vardı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum koprulerdeki afişlerde şunu yaptık bunu yaptık diye hava atıyorlar .tabi zaman değişti!!!Artık şehirli,ilçe merkezdeki milletin efendisi olmuş diyecek tek birşey var yazık yazık!!!

Hasan KIZGIN
Hasan KIZGIN - 8 yıl Önce

Ne yolu arkadaş benim evin yanından yol geçiyor sağolsun köylü şöförlerin hepsi F1 plotu belediyeden bir kasis bir önlem istedik muhtara da durumu bildirdik ne gelen var ne yapan ben kendi imkanlarımla bir kasis yaptım araçlarına zarar veriyor diye yıktılar Allah vere çoluk çocuğa birşey olmasın işte ozaman dünyalarını başlarına yıkarım

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184