MEKTUP KARDEŞLİĞİNDE İLK CEVAPLAR

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü öğrencilerinin Soma’da hayatını kaybedenlerin çocukları ile başlattığı mektup kardeşliğinin ilk cevapları gelmeye başladı.

MEKTUP KARDEŞLİĞİNDE İLK CEVAPLAR


SAÜ Eğitim Fakültesi PDR Bölümü Öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Koç nezaretinde başlatılan Soma’daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin çocukları ile Manisa’nı Soma İlçesinde maden kazasında hayatını kaybeden şehitlerimizin özellikle çocuklarının duygularını dışa vurumlarını sağlayacak “Mektupla Başlayan Kardeşlik” projesinde Eğitim Fakültesi PDR Bölümü öğrencileri tarafından mektuplar yazılarak Soma’ya gönderilmesinin ardından ilk cevaplar gelmeye başladı.

Soma’dan gelen cevaplar karşısında zaman zaman duygu dolu anlar yaşayan Eğitim Fakültesi PDR Bölümü öğrencileri gelen mektuplara cevap vermek için tekrar kalemi ellerine aldılar.

Soma’dan gelen mektuplarda bazı aileler böyle bir projeyi hayata geçiren Eğitim Fakültesi öğrencilerine teşekkür ederek çok mutlu olduklarını ifade ettikleri ve memnun olduklarını belirtmeleri Öğrencileri daha çok sevindirdi.


Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184