Mozaik ve Resim Sergisi Açıldı

Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Hendek Belediyesi önünde Cam Mozaik ve Resim Sergisi açıldı.

Mozaik ve Resim Sergisi Açıldı

Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Hendek Belediyesi önü Muammer Sence Caddesi üzerinde Cam Mozaik ve Resim Sergisi açıldı. Gün boyu açık kalacak olan sergi  Saat: 12.00 ile 21.00 arasında açık olacak.

Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cam Mozaik ve Resim Sergisi Açılışına Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek ilçe Milli eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kurs öğretmenleri, Kursiyerler ve Hendekli Vatandaşlar katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, el emeği göz nuru sergilerimizin birini daha açıyoruz bu sergide emeği gecen başta hocamıza ve emek sarf eden kursiyerlerimize ve siz değerli misafirlerimize Hendek halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz. Daha önce buna benzer bir sergi açmıştık devam eden sergiler farklı ürünler farklı göz nuru el emeği inşallah devamı gelir ifadelerini kullandı.

Cam Mozaik Sanatı Kurs Eğitmeni Belgin Durmaz ve Resim Kursu Eğitmenimiz Adem Bulut hocalarımızın öğrencileriyle eğitimlerinde ortaya çıkardıkları çalışmaları sergileme fırsatı buldular.

Açılışa katlınlar tarafından sergi gezildi sergiyi hazırlayan hocalar ve kursiyerler tarafında yaptıkları sergiyi gezenlere bilgi verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184