Muhtarlar Seçimini Yaptı

Hendekli Muhtarlar Mütevelli Heyetinde görev alacak 2 Muhtar üye seçimi için bir araya geldi.

Muhtarlar Seçimini Yaptı

Hendekli Muhtarlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2022 yılı içerisinde görev yapacak olan 2 Muhtar üyesinin seçimi için bir araya geldi.

Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Hendek Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Hendek Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Varlıca, Daire Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

Hendek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2022 yılı içerisinde görev yapacak olan 2 Muhtar üyenin seçiminin Divan Başkanı Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı olurken, Divan Kâtipleri Hendek Uzuncaorman Mahalle Muhtarı Mehmet Civelek ve Güldibi Mahalle Muhtarı Kazım Taşkın oldu.

4 Aday yarıştı

Divan oluşturulmasının ardından 2022 yılında Hendek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında görev almak üzere 4 Muhtar Aday olduğunu belirtti.

Akarca Mahalle Muhtarı Hamdi Turna, Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez, Martinler Mahalle Muhtarı İbrahim Kahya ve Sarıdede Mahalle Muhtarı Mustafa Semiz’in aday olduğu seçimde yapılan oylama sonucunda Mustafa Semiz 48 oy alırken, Hamdi Turna 46 oy çoğunluğu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2022 yılı içerisinde görev yapacak Muhtarlar oldu.

Seçim sonucunda uzun yıllardır aynı isimler görev alırken, görev almak isteyen diğer adaylardan Ogün Gülmez 39 oy alarak, İbrahim Kahya 4 oy aldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2021, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184