Şehit Mahmutbey Ortaokulu Kızları Sakarya Şampiyonu Oldu

Şehit Mahmutbey Ortaokulu, okul sporları kapsamında düzenlenen yıldız kızlar voleybol turnuvasının finalinde karşılaştığı Arifiye Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulunu 3-0 ile geçerek Sakarya Şampiyonu oldu.

Şehit Mahmutbey Ortaokulu Kızları Sakarya Şampiyonu Oldu

Grubunda Lider

Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen Sakarya İl Birinciliği müsabakalarında, Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu ve Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu ile birlikte B grubunda yer alan Şehit Mahmutbey Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı, ilk maçında Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulunu 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Grubun ikinci maçında rakibi Adapazarı İmam Hatip Ortaokuluna karşı hükmen galip gelen Şehit Mahmutbey Ortaokulu, grubunu birinci tamamlayarak çeyrek final gruplarına lider olarak yükselmeyi başardı.

Adım Adım Finale

Çeyrek final gruplarında Söğütlü İmam Hatip Ortaokulu ve Yücel Ballık Ortaokulu ile eşleşen Şehit Mahmutbey Ortaokulu, ilk maçında rakibi Söğütlü İmam Hatip Ortaokulunu hükmen (2-0) yenerken ikinci maçında ise Yücel Ballık Ortaokulunu 25-16 ve 25-13'lük setlerle rahat bir şekilde geçmeyi başardı.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Şehit Mahmutbey Ortaokulu, yarı finalde 9 Aralık Perşembe günü Kaynarca Şehit Sercan Gedikli Ortaokulu ile karşılaştı. Rakibini 25-17, 25-15 ve 25-12'lik setlerle 3-0 geçen Şehit Mahmutbey’in sultanları adını finale yazdırmayı başardı.

Yine Yeniden Sakarya Şampiyonu

Turnuvanın finalinde 13 Aralık Pazartesi günü Atatürk Spor Salonunda Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu ile karşılaşan Şehit Mahmutbey Ortaokulu rakibini 25-9, 25-20, 25-22'lik setlerle 3-0 geçerek Sakarya Şampiyonu oldu. Şampiyon Şehit Mahmutbey Ortaokulu kupasını ve madalyalarını Sakarya Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Özgür Aygün’ün elinden aldı.

Maçın üçüncü setinde sakatlanan Şehit Mahmutbey Ortaokulu oyuncusu Ebrar İpek Aslan’ın sakatlanması ile üzülen sporseverler, grup müsabakalarında Sakarya'yı temsil edecek Şehit Mahmutbey Ortaokuluna başarılar dileyerek mutluluklarına ve sevinçlerine ortak oldular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184