Muhtarların Kongresi 8 Aralık’ta Yapılacak

Pandemi nedeniyle 3 kez ertelenen Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Kongresinin 8 Aralık’ta yapılması planlanıyor.

Muhtarların Kongresi 8 Aralık’ta Yapılacak

Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulunun 8 Aralık 2020 Salı günü 13.00-17.00 saatleri arasında yapılacağı duyuruldu.

Koronavirüs (Covid-19) dolayısıyla 3 defa ertelenen Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Kongresinin 8 Aralık 2020 Salı günü 13.00-17.00 saatleri arasında Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Toplantı Salonunda gerçekleştirileceği belirtildi.

Kula bilgilendirdi

Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Emin Kula tarafından yapılan açıklamada, “31 mart 2020 tarihinde yapılması planlanan ancak pandemi dolayısıyla 3 kez ertelenen Tüm Hendek Muhtarlar Derneği 3. Olağan Genel Kurulunun, Bakanlıklar tarafından bir erteleme daha olmadığı taktirde 8 Aralık 2020 Salı günü 13:00-17:00 saatleri arasında Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler toplantı (nikah) salonunda gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır. Adayların, Muhtarlarımızın ve Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarım” ifadelerine yer verildi.

3 Aday var

Kongre tarihi ile ilgili yapılan düzenlemelerin Muhtarlara bildirildiği öğrenilirken, yaklaşan kongre öncesinde Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanlığı için Adaylar arasında mevcut Başkan Soğuksu Mahalle Muhtarı Dursun Emin Kula, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz ve Yukarıçalıca Mahalle Muhtarı Kadir Yağlı bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184