Öğretmenlere Covid-19 Bilgilendirmesi

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Yenimahalle Teknik ve Anadolu Lisesi öğretmenlerine Covid19 enfeksiyonundan korunma yöntemleri ile maske-mesafe-el yıkama konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Öğretmenlere Covid-19 Bilgilendirmesi


Seminerde ülkemizde ve dünyada Covid19 pandemisi devam ederken okulların açılması ile ilgili önleyici fiziksel koşullar ile ilgili bilgi paylaşımları yapıldi.

Hendek Yenimahalle Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde gerçekleşen seminere Okul Müdürü Alim Oktar ve öğretmenler katılım sağladılar. Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğünden Uz.Hem.Deniz De özellikle sosyal mesafe, maske ve hijyen konularında bilgiler vererek  öğrencilerin enfeksiyonlardan  koruyucu  alışkanlıkları kazanmaları konusunda öğretmenlerin desteğininin önemli olduğunu vurguladı. Hastalığa dair gözükecek semptomlar ve etkileri konusunda öğretmenlere  bilgiler verdi.

Öğrencilere yönelik  pandemi  sürecinde dikkat etmeleri gerekli kurallar ile birlikte risk oluşturabilecek hususlar konusunda  öğretmenlerin soruları cevaplandırıldı.

Okul temizliği ve dezenfeksiyonu ile  fiziki şartların uygun hazırlanmasının önemi vurgulandı.


Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2020, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184