Okul Öncesi İçin Uzaktan Eğitim Kararı!

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Covid-19 tedbirleri kapsamında il genelinde alınan kararı duyurdu.

Okul Öncesi İçin Uzaktan Eğitim Kararı!

Vali Kaldırım, resmi anaokulları, anasınıfları ve uygulama sınıflarındaki eğitim- öğretim faaliyetlerinin 30 Kasım ile 4 Ocak tarihleri arasından uzaktan eğitim olarak devam edeceğini söyledi.

Artan vaka sayıları ile birlikte ilimizde denetimler sürüyor. Vali Çetin Oktay Kaldırım her gün olduğu gibi sosyal medya hesabı üzerinden tedbir uyarıları yapmaya devam ediyor. Vali Kaldırım son olarak, Covid-19 tedbirleri kapsamında alınan kararı duyurdu.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Vali Kaldırım, il genelindeki resmi anaokulları, ana sınıfları ve uygulama sınıflarındaki eğitim- öğretim faaliyetlerinin 30 Kasım ile 4 Ocak tarihleri arasından uzaktan eğitim olarak devam edeceğini söyleyerek tedbirlere uyulmasını istedi.

Sosyal Medyadan Duyurdu

Vali Kaldırım, yaptığı paylaşımda; “Covid-19 tedbirleri kapsamında aldığımız karar gereği; İlimiz genelindeki resmi anaokulları, ana sınıfları ve uygulama sınıflarındaki eğitim-öğretim faaliyetleri 30.11.2020 ile 04.01.2021 tarihleri arasında uzaktan eğitim yoluyla sürdürülecektir. LÜTFEN Tedbirlere uyalım” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184