Pazaryerinde Denetim ve Çiçek Dağıtımı

Hendek kapalı pazaryerinde HES kodu kontrolleri yapılırken, Vatandaşlara çiçek dağıtımı gerçekleştirildi.

Pazaryerinde Denetim ve Çiçek Dağıtımı

Hendek’te her Salı günü kurulan pazaryeri girişinde HES kodu denetimleri gerçekleştirilirken, alış-veriş için pazaryerine gelen Vatandaşlara çiçek takdiminde bulunuldu.

HES kodu denetimi

7 giriş kapısı olan kapalı pazaryeri girişleri 4’e düşürülürken, giriş noktalarında Emniyet, Jandarma ve Zabıta ekiplerince Vatandaşların ateşleri ölçülerek HES kodu denetimleri gerçekleştirildi, maske, mesafe ve hijyen konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Çiçek dağıtımı

HES kodu denetimlerinin ardından pazaryerine gelen Kadınlara Hendek Belediyesi ve MHP Hendek İlçe Teşkilatı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle çiçek takdiminde bulunularak Kadınlar günü kutlanırken, kendilerine yapılan jest için Kadınlar Hendek Belediyesi ve Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür ettiler.

Pazaryeri girişlerinde yapılan HES kodu denetimleri haricinde Hendek Belediyesi Zabıta ekipleri pazarcı esnaflarına maske, mesafe ve hijyen konularında dikkatli davranmaları gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulunurken, denetimlerin gün boyunca devam edeceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2021, 12:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman
Osman - 3 yıl Önce

Çiçeklerde hem parti hem belediye logosu mevcut kanunlarımıza ters

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184