PRESTİJ CADDESİNDE PRESTİJİ BOZULANLAR -1

Hendek’te bir süre önce cadde güzelleştirme çalışmalarının başlamasının ardından hem Görme engelliler için yapılan yolun hem de cadde üzerinde bulunan elektrik ve Telekom tellerinin yeraltına alınmaması caddenin prestijini bozuyor.

PRESTİJ CADDESİNDE PRESTİJİ BOZULANLAR -1


Eski Belediye Başkanı Ali İnci’nin Cumhuriyet Alanından başlattığı cadde çalışmaları öncesi girişimleri sonucu Elektrik ve Telekom’a ait kablolar yer altına alındı. Kabloların yeraltına alınmasının ardından cadde de hem alt yapı hem de güzel görünüme kavuşması için yapılan çalışmalar Atatürk parkı bitimine kadar tamamlanarak güzel bir görüntüye kavuştu.

Eski Belediye Başkanı Ali İnci’nin Milletvekili olması sonrası Belediye Başkanı olan İrfan Püsküllü de caddeyi tamamlama çalışmaları başlattı. Ancak cadde de ne elektrik nede Telekom’a ait kabloların yeraltına alınması için bir çalışma gerçekleştirilmeden çalışmalar tamamlandı.

Daha önce de haberleştirdiğimiz şaka gibi haberimizde Prestij caddesi denilen caddede görme engelliler için yapılan yolun prestiji bozduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini vurguladık. Geçen zaman içerisinde hiçbir düzeltme çalışması yapılmadığı gibi Elektrik ve Telekom’a ait kablolar da caddenin prestijini bozuyor.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve beraberindekiler tamamlanan caddeyi gezerek incelemelerde bulundu. Ancak görünen o ki cadde de eksikliklerin fark edilmediği ve özellikle görüntüyü bozan elektrik ve Telekom’a ait kablolar hiç fark edilmemiş.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184