RATED Hendek Basınını Ziyaret Etti

Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED), Hendekli basın mensuplarını ziyaret etti.

RATED Hendek Basınını Ziyaret Etti


Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED) Başkanı H. Remzi Adıyaman, Başkan Yardımcıları Zafer Büyü, Nurettin Eryılmaz ve Cemil Tekin, Hendekli basın mensupları ile bir araya gelerek
 basın mensuplarının ve internet yayıncılarının sorunları dile getirilirken emek hırsızlığına vurgu yapıldı.

Hendek Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen topantıya RATED Başkanı H. Remzi Adıyaman, Başkan Yardımcıları Zafer Büyü, Nurettin Eryılmaz, RATED Üyesi Cemil Tekin, Hendekli Basın mensupları Hasan Öztürk, Kadir Kazın, Orhan Topçu, Mehmet Kavis, Gürkan Özer, Ekrem Sarı, Serhat Koç ve Ahmet Çileci katıldı.
Basın mensuplarının sorunları

İnternet yayıncılarının emek hırsızlığı nedeniyle yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırılırken, merdiven altı yayın yapan, home office çalışan, vergisiz ve sigortasız işçi çalıştırarak yayın yapan kişi veya kurumların işini hakkıyla yapan gazeteci ve basın mensuplarına zararlarının büyük olduğu belirtilirken, basın mensuplarının sorunları içilen çaylar ve sohbetler eşliğinde masaya yatırıldı.

RATED Başkanı H. Remzi Adıyaman yaşanan sorunların çözümü için gerekli bilgilendirmeyi yapacak “Basın Bilgilendirme Kitapçıkları” hazırlanacağını belirtti.


Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2020, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184