SAKE Deprem Bölgesinde

Sakarya AFAD grubu ile birlikte deprem bölgesine giden ve Hendekli gönüllülerden oluşan SAKE arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor.

Ege Denizi'nin İzmir Seferihisar açıklarında dün meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için yola çıkan Sakarya Arama Kurtarma Ekibinin (SAKE) çalışmalara katıldı.

3 Vatandaş canlı olarak kurtarıldı

Hendek Belediyesinin destekleriyle 2 araç ve 12 personelle yola çıkan ve gece saat 03.00 sularında İzmir’e varan SAKE, Sakarya AFAD ekibiyle birlikte Bayraklı’da arama kurtarma çalışmalarına vakit kaybetmeden başlarken, Sakarya AFAD ve SAKE ekibinin çalışmaları ile enkazlardan 3 Vatandaş canlı olarak çıkartılırken, 1 Vatandaşın ise cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi. Enkazlarda arama ve kurtarma çalışmalarının aralıksız olarak devamettiği gelen bilgiler arasında. 

Dualarımız sizinle

Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Deprem bölgesinde devam eden arama kurtarma çalışmalarına katılan Hendek’li arama kurtarma ekibimiz SAKE ve tüm ekiplerin Allah yardımcısı olsun. Dualarımız, yüreğimiz, kalbimiz enkaz altında kalan vatandaşlarımız için. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan yaralılara şifalar dilerim. Geçmiş olsun İzmir diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2020, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184