SAKE Hem Eğlendirdi Hem Öğretti

Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) Anaokulu Öğrencilerine deprem farkındalığı.

SAKE Hem Eğlendirdi Hem Öğretti

Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE), tarafından Ağaç Yaş İken Eğilir düsturu ile geleceğimizin teminatı olan Hendekli Anaokulu öğrencilerine Deprem Farkındalığı eğitimlerine başladı.

Minikler hem boyadı hem öğrendi

Prof. Dr. İsmail Cerrahoğlu Anaokulu ile ve Cumhuriyet Okulunda minik öğrenciler ile bir araya gelen SAKE Gönüllüleri, Deprem farkındalığı çalışmaları gerçekleştirirken AFAD tarafından bilgilendirici görsellerin yer aldığı Boyama Kitapları dağıtarak minik öğrencilerle birlikte Boyamalar gerçekleştirdiler.

Minikler depreme hazır

Boyama sonrası Deprem Çantası hazırlığı konusunu anlatan SAKE Ekipleri, Deprem Çantasında olması gerekenler ile Deprem öncesi, Deprem sırası ve Deprem sonrası  konularını nasıl hareket edilmesi gerektiğini minik öğrencilere aktararak eğitimlerini tamamladılar.

Teşekkürler

SAKE Ekibi tarafından Eğitim çalışmalarımızda bizleri Okullarında misafir eden Müdürlerimize, Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz ifadelerine yer verilirken, yapılan eğitim sonrası uygun bir zamanda mini bir tatbikat yapılarak yapılan eğitimlerin uygulanması gerektiği vurgulandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184