Şehit Ali Gaffar Okkan Anısına Mektup Yarışması

PTT İlçe Müdürü Mustafa Çodur’un Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret ettiği görüşmede dile getirdiği Şehit A. Gaffar Okkan anısına Ödüllü Mektup Yarışmasının yapılacağı duyuruldu.

Şehit Ali Gaffar Okkan Anısına Mektup Yarışması

Hendek Kaymakamlığı, Hendek Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve PTT Çalışanları Dayanışma Derneği tarafından İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin katılabileceği 3 kategoride Ödüllü Mektup Yarışması için şartlar açıklandı. Yapılan açıklamada öğrencilerin eserlerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne en geç 13 Haziranda teslim etmesi gerektiği vurgulandı.

Katılım İçin Son Tarih 13 Haziran

Hendek Kaymakamlığı, Hendek Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve PTT Çalışanları Dayanışma Derneği tarafından Şehit A. Gaffar Okkan anısına Ödüllü Mektup Yarışmasının düzenleneceği duyuruldu. Yarışmaya Hendek genelindeki tüm Özel ve Resmi İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyindeki öğrencilerin katılabileceği ifade edildi. Eserlerin mektup türünde olması gerektiğinin altı çizilirken, “Öğrencilerin eserlerini en geç 13 Haziran tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir” denildi.

Her Öğrenci 1 Eserle Başvuru Yapılabilecek

Yarışmaya katılacak eserlerin daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olması şartı aranırken, katılımcı öğrencilerin sadece 1’er eserle başvuru yapılacağı ifade edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulacak komisyon tarafından mektuplar okunup değerlendirilerek puanlama yapılacak.

Seçici komisyon tarafından, dereceye giren eserler, 15 Haziran 2022 tarihinde ilan edilecek. 16 Haziran 2022 tarihinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah ve Toplantı Salonunda düzenlenecek olan ödül töreni ile her Kategorinin 1’ncilerine Tablet, 2’ncilerine Kol Saati, 3’ncülerine ise Hediye çeki verilecek. Mansiyon olarak ise Kişisel Pul takdim edilecek.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2022, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184