Serap Hobi Tasarım Açıldı

Süs Bitkileri konusunda hizmet verecek olan Serap Hobi Tasarım hizmete açıldı.

Serap Hobi Tasarım Açıldı


İşletmeciliğini Serap Kulaber’in yaptığı yüzlerce çeşit süs bitkisinin yer aldığı Serap Hobi Tasarım düzenlenen tören ile açıldı.

Hendek Plaza’da hizmet verecek olan Serap Hobi Tasarım’ın açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, İşletmeci Serap Kulaber’in Ailesi, arkadaşları, dostları, Esnaflar ve Vatandaşlar katıldı.
Bayan girişimcilerimizi destekliyoruz

Açılış öncesi konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, her geçen gün yeniliklerle farklılaşan bir Hendek Plaza var. İnşallah bu işlerinize de yansır. Bayanlarımızın ticaret ile uğramalarını, girişimci olmalarını destekliyor, elimizden ne imkân geliyorsa sağlamaya çalışıyoruz. Bayanlarımıza örnek olmasını ve girişimci Bayanlarımızın sayılarının daha da artmasını ümit ediyor, işletmemizin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. İşletmemizin Plazamıza da inşallah hareketlilik anlamında katkı sağlayacağını düşünüyor ve tüm Esnaflarımıza bol kazançlar diliyorum diye konuştu.
Konuşmaların ardından işletmenin açılış kurdelesini Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz ve İşletmeci Serap Kulaber birlikte keserken, açılış sonrasında misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.

Serap Hobi Tasarım
Kemaliye Mh. Cumhuriyet Alanı Hendek Plaza No: 13/1 Ofis: 53
(Hendek Belediyesi karşısı) Hendek -SAKARYA
Tel: 0541 787 97 32
Facebook/İnstagram: Seraphobitasarim


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184