Sevgiye Mesafe Yoktur

Hendek’te düzenlenen hoşgörü etkinliği gönüllere dokundu.

Sevgiye Mesafe Yoktur

Hendek Belediyesi ,Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Hendek Halk Eğitim Merkezinin desteği ile Atatürk Parkı-Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı salonunda Hoşgörü Etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tekin Ulaş Karatepe, Hendek Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın Okul Müdürleri Daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğe Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı konuşmada, şahsım ve İlçem adına 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum. Çok güzel bir şey söylendi, hoşgörüye ihtiyacımızın olduğu, samimiyete ihtiyacımızın olduğu çok sıkıntılı dönemler yaşıyoruz. Bugün burada kurumların işbirliğini görüyorum. Kaynaşmayı görüyorum.

Açıkçası sağlamaya çalıştığımız bir ortamdı. Bu ilçemizde belediye ve diğer kurumların arasındaki ilişki zafiyetleri, bir kurumun diğeri ile arasındaki problemler çok şükür kalkmış durumda. Her kurum birbiriyle iş birliği yapar durumda. Bu iş birliği bizi de mutlu ediyor. Bütün kurumlarımıza emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum dedi.

Hendek İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tekin Ulaş Karatepe, tüm Hanımefendilerin 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyorum iyiki varsınız ifadelerine yer verirken,

Alimoğlu yaptığı konuşmada, Hepimizin hayatında bir kadın var çünkü hepimizi dünyaya bir kadın getirdi. O  zaman son zamanlarda artan toplumdaki şiddet olayları ne gerek var dedi.Alimoğlu okuduğu Şiirle solondan büyük alkış aldı.

Programın sunuculuğunu yapan Uz. Hemşire Deniz De Asis kadınların hayatlarına sevgiyle dokunmaları konulu şiiri okudu. Daha sonra Müzik hocası   Ahmet Akgün ve Mehmet Adalı'nın ekibinin sunduğu müzik eşliğinde şarkılar söylendi.

Programda misafirlere Hendek Halk Eğitim Merkezi aşçılık bölümünün hazırladığı kurabiyeler ikram edilerek hoşgörünün geliştiği bir dünya özlemi dile getirildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2022, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184